https://www.theposcompany.nl/wp-admin/

Non-food

Zo verkoop je je auto sneller

Nagenoeg 100% van de verkoop van een gebruikte auto begint via internet. Waar je vroeger langs de showrooms moest gaan om een goede indruk van de aanbiedingen die je in het lokale sufferdje had zien staan, oriënteer je jezelf nu via internet. Via verschillende gespecialiseerde zoekmachines kun je jouw voorkeuren zoals bouwjaar, aantal kilometers op de teller, vermogen en aantal deuren opgeven. Je krijgt dan direct een overzicht van alle aangeboden auto’s die aan jouw criteria voldoen. Hier moet je ook ook rekening mee houden als je zelf een auto’s wilt verkopen. Hoe zorg je er nu voor dat je sneller jouw auto’s kunt verkopen?

Goede foto’s zijn essentieel

Natuurlijk zorg je ervoor dat de auto’s die je wilt verkopen er netjes uitzien. Dat betekent van binnen en van buiten goed schoon en de lak glimmend gepoetst. Eventuele kleine beschadigingen zijn natuurlijk gerepareerd. Om dit online over te laten komen, moet je goede foto’s maken. Goede foto’s moeten natuurlijk voldoende resolutie hebben. Dit is nodig om juist die in het oog springende details zoals mooie lichtmetalen velgen, goed te kunnen bekijken. Resolutie is tegenwoordig geen enkele beperking meer. De gemiddelde smartphone of compact camera heeft ruim voldoende resolutie. De kracht van goede foto’s voor zit voornamelijk in de belichting. Een nog hogere resolutie zorgt niet voor een betere belichting. Hoe kun je de belichting optimaal krijgen?

Rotoview studios helpt met goede belichting

Als je een auto van verschillende kanten fotografeert door om de auto heen te lopen, dan heb je bij elke foto een andere belichting. Hierdoor loop je het risico dat niet alle foto’s goed belicht zijn. Potentiële kopers zijn kritisch op de fotokwaliteit. Als de foto’s niet goed zijn, dan klikken ze vaak door naar een andere aanbieding. Daarnaast duurt het ook gewoon langer om alle foto’s te maken. Met een draaiplateau van Rotoview studios kun je snel de te verkopen auto van alle kanten fotograferen. De auto staat op het draaiplateau en draait rond. Hierdoor kun je zelf op je plek blijven staan en foto’s nemen. De belichting is dan op elke foto nagenoeg gelijk. Je voorkomt zo dat er ineens een donkere of overbelichte foto tussen zit. Elke foto is raak en je kunt direct de hele reeks online zetten.

Misschien dat dit ook interessant is...