https://www.theposcompany.nl/wp-admin/

Non-food

Dit komt uit op de Nintendo Switch in 2021

In de Nintendo Direct van 17 februari 2021 zijn veel games aangekondigd die op de Nintendo Switch uitgebracht zullen worden in de eerste helft van 2021. Het is echter een lange video, dus in dit artikel vind je een samenvatting van een aantal games van de Nintendo Direct. 

Super Mario Smash Bros, Ultimate

In maart 2021 worden er twee nieuwe vechters uitgebracht in Super Mario Smash Bros, Ultimate. Deze vechters zijn: Pyra en Mythra. Deze twee personages komen oorspronkelijk uit Xenoblade Chronicles 2. In die game waren ze bondgenoten van Rex.

Fall Guys: Ultimate Knockout

In de zomer van 2021 komt Fall Guys: Ultimate Knockout uit voor de Nintendo Switch. Dit is een Battle Royale game waarbij party games gespeeld worden met een grote hoeveelheid mensen. Hierbij moet je elkaar elimineren om het spel te winnen. Elke party game duurt maar enkele minuten, dus je kunt veel games spelen in korte tijd. Het spel was al eerder uit voor onder andere Playstation en Xbox, waardoor er al meerdere seizoenen zijn geweest van deze game. 

Samurai Warriors 5

De eerstvolgende game in de Samurai Warrior reeks die uitkomt is Samurai Warriors 5. In deze game wordt in de historie gedoken van de Sengoku-periode, waarin Nobunaga Oda en Mitsuhide Akechi centraal staan. Deze game komt uit in 2021.

Monster Hunter Rise

Op 26 maart 2021 komt Monster Hunter Rise uit. Dit is inmiddels alweer de zesde game die uitkomt in de Monster Hunter series. In deze game kun je waar en wanneer je maar wilt jagen op monsters. Tegelijkertijd kan je verschillende gebieden ontdekken in het oude Japan en je wapens verbeteren. Dit spel kan zowel solo als met vrienden gespeeld worden. Er komt ook een speciale Nintendo Switch controller gebaseerd op deze game.

Mario Golf: Super Rush

Mario blijft natuurlijk nostalgisch voor velen van ons en daardoor is het ook nog steeds uitermate populair. De volgende game in de Mario Golf series is dan ook Mario Golf: Super Rush, waarbij je golf kan spelen met de bekende personages van de Mario games. Naast verschillende functies om de perfecte slag te slaan is er ook nog een optie om de Joy-Con te gebruiken om de golfbal weg te slaan. Daarnaast heb je ook nog een story mode: hierbij kun je je Mii-personage verder ontwikkelen nadat je de personages uit het paddenstoelenrijk hebt verslagen met golf. Deze game komt uit op 25 juni 2021.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Deze game kwam in 2011 al uit voor de Wii en wordt later dit jaar in HD uitgebracht op de Nintendo Switch. Door middel van de Joy-Cons kun je als Link met je rechter Joy-Con slaan met je wapen en met je linker Joy-Con je schild gebruiken. Ook kun je door beide Joy-Cons tegelijk te gebruiken je pijl en boog gebruiken. Het is daarnaast ook mogelijk om met de normale knopjes te spelen, zodat je het ook op de Nintendo Switch Lite kan spelen en/of op de, van het laadstation losgekoppelde, Nintendo Switch.

Misschien dat dit ook interessant is...