https://www.theposcompany.nl/wp-admin/

Cosmetica

Deze parfums zijn een aanrader voor mannen

Veel mannen associëren parfum met ‘geur voor vrouwen’, maar dat is helemaal niet het geval. Ook mannen kunnen parfum dragen, het wordt door vrouwen zelfs meer gewaardeerd dan wanneer mannen met alleen opgespoten deodorant rondlopen. Toch gebruiken veel mannen alleen maar deodorant, zoals Axe. In dit artikel geef ik je een aantal parfum aanraders voor mannen, waardoor je beter gaat ruiken. 

One Million van Paco Rabanne

Dit is een van de populairste parfums voor mannen en dat is ook geen verrassing. Deze parfum ruikt namelijk heel lekker. Deze geur kwam in 2008 uit en bevat de volgende ingrediënten: bloedmandarijn, kaneel, roos, pepermunt, leer en barnsteen. Samen zorgen deze ingrediënten voor een subtiele, fruitige geur. Na een tijdje gaat het over naar een houtachtig-kruidig geur. Het blijft een parfum die je dagelijks kan dragen naar het werk, naar de winkel, tijdens het wandelen of tijdens het uitgaan. Kortom kun je deze parfum dus op elk moment van de dag en week dragen.

Sauvage van Dior

Ook een zeer populaire parfum voor mannen is Sauvage van Dior. Deze parfum heeft een frisse topnoot uit Reggio di Calabria: de bergamot. Daarnaast bevat dit geurtje ook nog accenten van de Sichuan peper, ambroxan en warme houtachtige noten. Samen zorgen deze voor een sappige, frisse, maar ook zeker krachtige, geur. Juist omdat deze geur zo sterk is, blijft het lang zitten en hoef je het niet vaak op te spuiten. Eén keer twee pufjes aan het begin van de dag is genoeg om de hele dag lekker te ruiken. 

Le Male van Jean Paul Gaultier

Deze parfum is een ode aan de matroos. De verpakking van de parfum bestaat uit een bovenlichaam met mannelijke vormen met een getekend embleem wat een onderhemd moet symboliseren. De parfum staat als symbool voor vrijheid en verleiding. De geuren die in deze parfum zitten zijn: lavendel en vanille, waardoor deze geur wordt beschreven als een mannelijke en sexy geur. 

Acqua di Giò van Giorgio Armani

Een populair geurtje van Giorgio Armani is Acqua di Giò die is gebaseerd op een van de favoriete plekjes van Giorgio Armani: de dorre en geheime kust van Pantelleria. Deze parfum bevat verschillende geuren van citrusvruchten en aquatische tonen. De ingrediënten van deze parfum zijn dan ook: lichte bloeme, cederhout, eikenmos, patchouli en witte muskus. Deze geur is ontworpen om een tijdloze mannelijke geur te creëren.

Misschien dat dit ook interessant is...