https://www.theposcompany.nl/wp-admin/

Cosmetica

Een beginnersgids voor thuis pedicures

Ben je dol op pedicures maar heb je niet altijd tijd om naar een salon te gaan? Of ben je op zoek naar een meer betaalbare manier om regelmatig een pedicure te krijgen? Dan heb je waarschijnlijk overwogen om thuis je eigen pedicures te gaan doen. Maar wat komt hier allemaal bij kijken, en wat voor producten heb je allemaal nodig? De eerste stap naar thuis pedicures is een uitstapje naar de pedicure groothandel, dit is een handige (en leuke) manier om ervoor te zorgen dat je nergens op mispakt op het moment dat je je eerste eigen pedicure gaat doen. In deze gids vertellen we je alles wat je moet weten, voordat je voor het eerst de pedicure groothandel binnenstapt. 

Welke producten heb je nodig voor een thuispedicure

Bij de pedicure groothandel hebben ze enorm veel soorten producten. Dus het kan moeilijk zijn om te kiezen wat je allemaal nodig hebt. De basisbenodigdheden voor een thuis pedicure zijn eigenlijk maar 4 dingen; een nagelschaartje, een nagelvijl, nagellak en een goede vochtinbrengende crème. Deze producten zijn allemaal in overvloed verkrijgbaar bij de pedicure groothandel! Als je het eenmaal vaker doet kun je ook investeren in wat duurdere producten zoals een speciaal voetbad.

 

Ze hebben bij de groothandel een breed scala aan merken en producten, dus je vindt zeker iets dat past bij jouw behoeften en budget. Als je nog niet zeker weet welke soort producten je het beste kunt gebruiken, is het verstandig dit na te vragen bij het personeel van de pedicure groothandel. Dit zijn allemaal professionals die voor je klaarstaan.

Hoe doe je een basis pedicure thuis?

Zodra je alle benodigdheden van de pedicure groothandel hebt, is het tijd om te beginnen! Hier is een basisgids over hoe je een pedicure thuis kan doen;

 

  • Begin met het knippen van je nagels met een nagelschaartje. Als je wilt, kun je ook een nagelvijl gebruiken om de randen van je nagels gelijk te maken.
  • Vervolgens is het tijd om de nagellak aan te brengen! Breng eerst een basislaag aan en breng dan je kleur aan. Voor het beste resultaat gebruik je dunne laagjes nagellak en wacht je tussen de laagjes tot ze droog zijn.
  • Breng tot slot een toplaag van transparante nagellak aan en laat alles volledig drogen. Zodra alles droog is, masseer je je voeten in met de vochtinbrengende crème voor extra zachtheid!

Dat is alles! Met een paar benodigdheden en een beetje tijd, kun je jezelf thuis gemakkelijk een pedicure geven. Dus de volgende keer dat je overweegt naar de salon te gaan, neem dan eens de afslag naar de pedicure groothandel, en bedenk dat je zo tijd en geld kunt besparen door het zelf te doen!

Misschien dat dit ook interessant is...